Rosalie de Lijn

Rosalie is in 2022 afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na haar afstuderen is zij voor een maand als vrijwilliger naar Vietnam gegaan om hier fysiotherapie te geven aan gehandicapte kinderen en volwassenen. Sinds januari 2023 is Rosalie werkzaam in onze praktijk en begeleidt mensen met diverse klachten. Rosalie vindt het contact met een diverse cliëntenpopulatie erg interessant en heeft aandacht voor de persoonlijkheid van een cliënt. Tegelijkertijd volgt zij sinds januari 2023 de master Kinderfysiotherapie.

In haar vrije tijd hockeyt Rosalie in Rotterdam en doet ze aan hardlopen. Daarnaast is ze veel in de keuken te vinden om vervolgens met vriendinnen of familie aan tafel te schuiven.

Rosalie is aanwezig op maandag en donderdag.

BIG-registratie: 99932219004

rosalie@fysiotherapie-ambacht.nl

Dit is de home template