Samenwerkingen

Samenwerkingen

De therapeuten van Kinderfysiotherapie Ambacht werken samen met verschillende disciplines waarmee zij hun expertise ondersteunen en indien nodig uit kunnen breiden. Als het nodig is om een kind door te verwijzen of voor aanvullende therapie door te sturen dan zullen zij dat altijd in samenspraak met de ouder doen.


Hamilton Health Dietist. Leoni Hamilton kan als diëtiste ouders en kinderen onder andere helpen met gewichtsproblemen, poep-problemen en voedingsvragen. Bezoek hier haar website voor meer informatie.


Podotherapie Van de Ven. Podotherapeut Berry van de Ven is onder andere gespecialiseerd in de kindervoet en werkt samen met onze kinderfysiotherapeuten. Waar nodig zullen zij onderling naar elkaar doorverwijzen. Lees hier meer over kinderpodotherapie.


Profundum Instituut. Arianne Niewenhuis is kinderbekkenfysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut. Arianne kan helpen bij zindelijkheidsproblemen, bedplassen, blaasontstekingen, angst om te plassen of poepen, chronische buikpijn zonder aanwijzing en bijvoorbeeld bij obstipatie of diarree.
Neem contact op met Profundum voor het maken van een afspraak.


Sol (Speel Ontwikkel Leerplein) Hendrik-Ido-Ambacht. Wij werken samen met drie SOL vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht. Sol Admiraal, Sol De Bron en Sol Villa Ambacht. Wij bieden kinderen uit groep 1/2 en 3/4 extra begeleiding bij de fijne motoriek en dan met name op het gebied van schrijfproblematiek. Na een screening in de klas wordt met de leerkracht en de ouder besproken of de leerling extra begeleiding op school hiervoor krijgt.


Overige basisscholen Hendrik-Ido-Ambacht . Wij werken samen met Willem de Zwijgerschool, Stadhouder Willem III, De Tweestroom en De Meander. Wij bieden kinderen uit groep 1/2 en 3/4 extra begeleiding bij de fijne motoriek en dan met name op het gebied van schrijfproblematiek. Na een screening in de klas wordt met de leerkracht en de ouder besproken of de leerling extra begeleiding op school hiervoor krijgt.

Dit is de home template